Gratis verzending vanaf €100 - Verzonden binnen de 2 dagen - Gratis afhaal en retour in de winkel
BO-CHIC | T: 0498 80 28 03 | E: info@bo-chic.be

Over Bo-Chic

Arne Matthys 242

When dreams come true...

Sandra en Wouter heten jullie van harte welkom op hun onlineshop Bo-Chic. Het zoeken naar de nieuwste trends op het gebied van fashion en accessoires is voor Sandra een echte passie. Daarom droomde ze er de laatste jaren steeds meer van om die gedrevenheid te delen met anderen.

Het feit dat Wouter reeds een zelfstandige activiteit uitoefent, heeft de beslissing in een stroomversnelling gebracht en heeft ervoor gezorgd dat ze voor de volle 100% Sandra’s droom willen najagen.

In oktober 2018 werd het concreet en is Bo – Chic geboren… dé online webwinkel die maar één doel voor ogen heeft: vrouwen doen stralen en schitteren in een originele outfit, waarin ze zichzelf goed voelen.

Het gemis aan persoonlijke contacten, de klanten in “real life” helpen en adviseren werd alsmaar groter. Daarom gingen Sandra en Wouter intussen een stapje verder. Op 5 oktober 2019 openden ze hun fysieke winkel in de Hoogstraat 38 te 9620 Zottegem.

Tot rustkomen, genieten en beleven terwijl men de nieuwste fashiontrends ontdekt, staan in hun winkeltje centraal. Door alle zintuigen aan te spreken willen ze streven naar een totaalbeleving bij hun klanten.

Naast de zoektocht naar topproducten met een wauw – factor zijn ook kwaliteit, service en laagdrempeligheid de sleutelwoorden van hun concept. Sandra en Wouter streven een persoonlijke band tussen hun klanten en zichzelf na. De persoonlijke communicatie met klanten is voor hen een belangrijke en onderscheidende succesfactor. Aarzel dus zeker niet om hen te contacteren, zodat ze je zeker een antwoord kunnen geven op al je vragen.

Kom gerust langs om te snuisteren, te beleven en te genieten… Van harte welkom!

Bij Bo – Chic draait het allemaal om ‘style’ want “style is a way to say who you are without having to speak (Rachel Zoë)”.

Info

Bo-Chic
by Sandra De Meyer
Hoogstraat 38
9620 Zottegem

T: 0498 80 28 03
E: info@bo-chic.be
BTW: BE 0525.658.242

Privacy & voorwaarden